Thursday, August 24, 2006

Tak de kerja?

Aku tak de kerja? Hey sorry mate sapa kata aku takde kerja!!! Habis tu macam mana aku sempat update blog? Hello! I spent not more than 5 minutes to write things in my blog ... does it shows that aku tak de kerja? I didn't spend my time for ciggy break neither mengumpat nor browsing internet!!! from 8.30 am to 5.30pm aku terpacak kat tempat duduk aku buat kerja or attend meetings... diselitkan dengan lunch break between 1.00pm to 2.00pm. Solat Zohor during lunch time ... solat asar after 5.30pm before aku balik ... so salah ke aku spent 5 minutes utk menulis apa yg terbuku kat hati aku!
Ade gak tanya apesal aku tegur org ... aik!!! salah ke aku tegur org yg aku kenal? Bukan nya semua orang aku tegur. Susah jugak kalau aku tak tegur orang .. nanti kata aku snob ... bila aku tegur org macam2 pulak org interprate. aduhai ... sometimes ada jugak org tak dapat nak bezakan antara gurauan ngan facts. My chat box tu utk aku dan sesapa aje melepaskan tense .... kalau tak tahu pucuk pangkal please don't jump into conclusion and judge people as you wish (sesedap rasa) ... you have no right to judge other people!!!! lagipun for what purpose? is there anything that bother you???
Dah malas aku nak layan banyak lagi kerja aku nak buat ...

4 Comments:

At 4:42 pm, Anonymous AzD said...

Halo bos, apsal bunyik macam bengkek jer nih? sobar... Biar la orang nak dengki, kita tak rugi sesen pun.

 
At 4:12 pm, Anonymous Anonymous said...

Sam,
Sekarang dah tak ada orang nak tulis ringkasan pasal kutbah jumaat lagi :(..kalau tak..bole gak baca melalui blog ni hehehehhe

p/s sabar wak :)

samsiah

 
At 10:57 am, Blogger azdielyn said...

lama giler tak update blog...mare lg ke???

 
At 12:05 pm, Blogger Na said...

uish nape ni? tertinggal ketapi lagi saye ni... tadi masuk blog ben dah tutup lak huhu

 

Post a Comment

<< Home