Thursday, June 09, 2005

Elaun oh Elaun

Tak lama lagi elaun akan masuk .... lega rasanya sebab bekalan dah kehabisan nih ! hahahahaha biasalah tu nasib baiklah gaji pun jalan tidak .... pengsanlah aku dibuatnya.

Esok 10 June birthday Firas yang pertama. Syian gak dia takde birthday party macam Danish dulu ... nasib baik dia tak tahu mende lagi. Si Danish lak sebok nak tengok gambar clown masa birthday party dia tuh ....

Ni sebanarnya tengah PENIN nih hahahaha th melegakan kepala yang ketegangan peringkat tertinggi ilmu Ji Fat!! nih belum lagi belajar ilmu maram perapu kepunden marang skeper ni ... haaa .... yang itu bla dah last minute punye time "GORENG TIME!!" hahahahahaha
oklah aku rasa dah cukup kerapuan aku nih .... chow

2 Comments:

At 8:11 pm, Blogger Budak Sekolah said...

Salam. You scholar mana?

BS under JPA, so dapat allowance setiap 3 bulan sekali. So, tu lah kan, bila dah dekat-dekat hujung bulan ke-3 tu sesak sikit lah. Anyway, montly allowance yang JPA bagi tu cukup-cukup untuk bayar sewa rumah jer.

 
At 12:27 am, Anonymous Nizam 5A said...

patut le lama tak dengar khabar berita Sam..kat downunder rupanya ngko ye..

 

Post a Comment

<< Home